Vitaliteitsscan

Vitaliteitsscan

Voor zover jij weet ben je goed bezig: je let op je voeding, drinkt veel water én slaapt genoeg. Ook wat betreft huidverzorging doe jij je best. Je investeert geregeld in een nieuwe crème en jouw badkamerkastje barst bijna uit z’n voegen door alle tubetjes, potjes en flesjes die je erin bewaart. Maar hoe weet je nu écht of jij voldoende doet voor je huid en wat de verbeterpunten zijn?

Test je weerstand

Ben je prikkelbaar of heb je huidklachten? Of wil je een mooie huid van binnen uit!? Gezonder en vitaler zijn? Meer weerstand hebben? Of gewoon weten of jouw lichaam voldoende vitaminen en mineralen opneemt?

Laat je dan eens scannen bij Medikos d.m.v. de NuSkin Pharmanex scan. Deze scan heeft het vermogen om te meten of jij voldoende anti-oxidanten in jouw lichaam hebt. Een tekort hieraan kan leiden tot vermoeidheidsklachten, lichamelijke klachten en huidklachten. De scan is snel en doeltreffend. Met behulp van de juiste supplementen zul je versteld staan van het resultaat. Er vinden kosteloos herscans plaats om de voortgang samen met jou in de gaten te houden.

In balans

Over het algemeen geldt: mooi van binnen is mooi van buiten. Immers, als je lichaam gezond is en je er goed voor zorgt, zal je huid stralen. Toch zou jij weleens willen weten of je lichaam misschien een gebrek heeft aan bepaalde voedingsstoffen en of alles wel helemaal in balans is. Daarvoor biedt huid- en laserkliniek Medikos van Yolande Werkman nu de oplossing: een vitaliteitsscan.

Vitaliteitscoach

Yolande vertelt: ‘We doen de scan om te testen of mensen genoeg voedingsstoffen tot zich nemen. Zo niet, dat kunnen we daar samen aan werken. Hierbij werken we samen met een vitaliteitscoach, zodat je persoonlijke begeleiding krijgt en een plan op maat. Het is namelijk erg belangrijk om van binnen in balans te zijn, als je je huid ook in balans wilt krijgen. De methode is nog erg nieuw en ontzettend innovatief. We zien heel mooie, verrassende resultaten.’

Hoe werkt de scan?

‘De vitaliteitsscan is onderdeel van een traject waarbij we je waarden iedere maand meten. Er is geen urine- of bloedonderzoek nodig, wat bij andere soortgelijke testen wel vaak het geval is. Deze methode is minder complex, maar met hele mooie resultaten. We testen daarnaast geen momentopnames, maar meten 30 dagen lang hoe het met je lichaam gesteld is. Vervolgens gaat de cliënt een maand aan de slag en bij de volgende scan zien we mooie verbeteringen. Dat werkt natuurlijk heel motiverend.’

Kosten: €25,00 per persoon


Ook interessant voor jou

Huidscan

Wat de juiste verzorging is voor jouw huidtype en -conditie, is enorm persoonlijk. Daarom kan het zinvol zijn je te laten informeren door een specialist. Een huidspecialist kan een huidscan uitvoeren om te bekijken welke behandelingen effectief zijn.

Lees verder

Ervaringen

Ik ben heel erg blij met de laserbehandelingen die ik heb gehad, en ik raad Medikos van harte aan! Het personeel is top, en de behandelingen zijn uiterst professioneel. Ik heb mijn schaamregio laten ontharen. Dit vond ik vooraf best spannend en ongemakkelijk, maar het personeel heeft mij hier zeer gemakkelijk en uiterst professioneel doorheen geholpen!

- Hanne

Altijd even vriendelijk en ik ga altijd met een tevreden gevoel de deur uit!

- Corrien

Superprofi behandeling & zeer veel aandacht & liefdevolle service & adviezen. Ik doe het normaal met de krachten van de natuur, maar dit keer ook met hulp van Medikos; heel goed bevallen van jullie service op maat & naar mijn wensen in deze. Ongelooflijk wat deze kliniek allemaal kan & doet & zoveel tijd & aandacht geeft. Heel blij met jullie.

- Soes

Je favoriete
producten voor
thuis

We hebben in de webshop al jouw
favoriete producten beschikbaar.
Wil jij gemakkelijk vanuit huis
bestellen? Neem dan een bezoek
aan de webshop.