Injectables

Injectables

Medikos Huid- & Laserkliniek Amersfoort is gespecialiseerd in injectables, zoals fillers en diverse chirurgische gelaatsbehandelingen in Amersfoort en regio. Uiteraard kun je zelf beslissen welke (injectables) behandeling je wilt. Als je hierover geadviseerd wil worden, zal een inschatting gemaakt worden welke behandeling voor jou het meest resultaat oplevert.

Cosmetisch arts

De behandelingen worden uitgevoerd door een cosmetisch arts aangesloten bij de NVCG. De arts is werkzaam geweest op de afdeling plastische chirurgie binnen zowel het streekziekenhuis als een particuliere kliniek. Hierdoor is de arts goed bekend met de mogelijkheden en beperkingen van dit vakgebied. Door een actieve samenwerking met ervaren plastisch chirurgen in de regio, kan zo een breder scala aan behandelingen worden aangeboden. Fillers werken preventief tegen het (verder) ontwikkelen van expressierimpels!

De behandelingen bij Medikos

  • Rimpelbehandeling
  • Venus Freeze

Consult (gratis & vrijblijvend)

Voorafgaand aan de behandeling krijgt u vrijblijvend en kosteloos een intakegesprek. Er wordt dan gekeken of er geen medische bezwaren zijn tegen een (injectables) behandeling, de probleemgebieden worden in kaart gebracht en u krijgt een persoonlijk advies. Aansluitend kunt u zich eventueel direct laten behandelen.

Maandagavond 19 september is de cosmetisch arts Dr. Anne aanwezig

De behandeling

Een behandeling met injectables duurt meestal vijftien tot dertig minuten en wordt door de meeste mensen niet als pijnlijk ervaren. Eventueel kan de huid vooraf behandeld worden met verdovende zalf. Het is verstandig om de dag voor de behandeling geen alcohol of bloedverdunnende pijnstillers te gebruiken om kans op blauwe plekjes te verminderen. Andere gezichtsbehandelingen of een bezoek aan de sauna of zonnebank worden de eerste twee weken na de behandeling ontraden.


Ook interessant voor jou

Huidscan

Wat de juiste verzorging is voor jouw huidtype en -conditie, is enorm persoonlijk. Daarom kan het zinvol zijn je te laten informeren door een specialist. Een huidspecialist kan een huidscan uitvoeren om te bekijken welke behandelingen effectief zijn.

Lees verder

Vitaliteitsscan

Voor zover jij weet ben je goed bezig: je let op je voeding, drinkt veel water én slaapt genoeg. Ook wat betreft huidverzorging doe jij je best. Maar hoe weet je nu écht of jij voldoende doet voor je huid en wat de verbeterpunten zijn?

Lees verder

Ervaringen

Ik ben zeer tevreden over de laserbehandeling die ik tot dusver 2 keer heb gehad. Ik heb last van littekens in mijn gelaat en deze zijn al na twee behandelingen aanzienlijk verminderd. De persoonlijke benadering en behandeling van Yolande Werkman zijn zeer prettig en professioneel en bij haar kom ik zeker terug.

- Pleuni

Je favoriete
producten voor
thuis

We hebben in de webshop al jouw
favoriete producten beschikbaar.
Wil jij gemakkelijk vanuit huis
bestellen? Neem dan een bezoek
aan de webshop.