Beauty & Medispa

Beauty & Medispa

De schoonheidsspecialisten bij Medikos zijn aangesloten bij de ANBOS en staan voor je klaar om jou heerlijk te verwennen op het gebied van beauty- en schoonheidsbehandelingen. Wij werken onder andere met Bergman Beauty Care, Nimue, Pupa en Rosel Heim.

Massages

Bij Beauty Medikos Huid- & Laserkliniek bieden wij verschillende massages. Kom tot rust, bevorder de doorbloeding en verbetering van de stofwisseling tijdens een heerlijke ontspanningsmassage. Of kies voor een klassieke massage, zodat je je lichaam kan activeren. Verder bieden wij ook nog een bindweefselmassage aan voor het gelaat.

Pupa behandeling

Pupa gaat door waar andere merken stoppen. Het is een internationaal groot merk. Met gedurfde introducties, passend in de tijdgeest. Pupa heeft allure, is trendsettend en ultramodern. Het is hét make-upmerk voor vrouwen die houden van design, en die kwaliteit een vanzelfsprekendheid vinden.

Bergman beautybehandelingen

De Bergman Beauty Care omvat een compacte en toch complete huidverzorgingslijn. Alle producten bevatten vele waardevolle ingrediënten en bieden uiterst effectieve oplossingen voor elk huidtype. De uitzonderlijke luxe en geraffineerde verpakkingen geven de producten een bijzondere chique en exclusieve uitstraling. 

Rosel Heim behandeling

Een productlijn met een totaal eigen benadering en filosofie. Rosel Heim producten worden ontwikkeld op basis van observaties tijdens jarenlange praktijkvoering aangevuld met bevindingen uit recent wetenschappelijk onderzoek.

Permanente make-up

Permanente make-up is het aanbrengen van natuurlijke pigmenten in de korrelige lagen van de opperhuid. Een deel van de aangebrachte pigmenten wordt na een periode, die varieert van 8 tot 15 dagen, afgestoten door de natuurlijke afschilfering van de huid. Hairstrokes met mesjes is de nieuwste techniek voor het pigmenteren van wenkbrauwen. Voor deze vorm van permanente make-up is er geen apparatuur nodig. De aangebrachte haartjes zijn flinterdun, messcherp en niet van echt te onderscheiden.

Nimue behandeling

Als vooraanstaand leider in de huidverzorgingsindustrie zijn wij trots op onze buitengewone kennis van de huid om verschillende huidcondities effectief te behandelen. De Nimue productrange is ontwikkeld in 1994 met het streven te dienen als voor- en nabehandeling bij medische behandelingen.

De schoonheidsspecialisten bij Medikos:

  • Bao Thuy
  • Stephanie
  • Krishma

Ook interessant voor jou

Huidscan

Wat de juiste verzorging is voor jouw huidtype en -conditie, is enorm persoonlijk. Daarom kan het zinvol zijn je te laten informeren door een specialist. Een huidspecialist kan een huidscan uitvoeren om te bekijken welke behandelingen effectief zijn.

Lees verder

Vitaliteitsscan

Voor zover jij weet ben je goed bezig: je let op je voeding, drinkt veel water én slaapt genoeg. Ook wat betreft huidverzorging doe jij je best. Maar hoe weet je nu écht of jij voldoende doet voor je huid en wat de verbeterpunten zijn?

Lees verder

Ervaringen

Ik ben heel erg blij met de laserbehandelingen die ik heb gehad, en ik raad Medikos van harte aan! Het personeel is top, en de behandelingen zijn uiterst professioneel. Ik heb mijn schaamregio laten ontharen. Dit vond ik vooraf best spannend en ongemakkelijk, maar het personeel heeft mij hier zeer gemakkelijk en uiterst professioneel doorheen geholpen!

- Hanne

Altijd even vriendelijk en ik ga altijd met een tevreden gevoel de deur uit!

- Corrien

Superprofi behandeling & zeer veel aandacht & liefdevolle service & adviezen. Ik doe het normaal met de krachten van de natuur, maar dit keer ook met hulp van Medikos; heel goed bevallen van jullie service op maat & naar mijn wensen in deze. Ongelooflijk wat deze kliniek allemaal kan & doet & zoveel tijd & aandacht geeft. Heel blij met jullie.

- Soes

Je favoriete
producten voor
thuis

We hebben in de webshop al jouw
favoriete producten beschikbaar.
Wil jij gemakkelijk vanuit huis
bestellen? Neem dan een bezoek
aan de webshop.