Huidscan

Huidscan

Wat de juiste verzorging is voor jouw huidtype en -conditie, is enorm persoonlijk. Daarom kan het zinvol zijn je te laten informeren door een specialist. Een huidspecialist kan een huidscan uitvoeren om te bekijken welke behandelingen effectief zijn.

Benieuwd naar de conditie van je huid?

Ben je benieuwd naar de conditie van jouw huid? We maken gebruik van de huidscan . Dit is een geavanceerd huidanalyse apparaat, waarmee we de diepere huidlagen kunnen bekijken. Door gebruik te maken van verschillende lichtfilters kunnen we onderliggende huidproblemen zoals pigment en acne zichtbaar maken. Er worden 6 huidfoto’s gemaakt en deze kun je indien gewenst ook zelf per e-mail ontvangen.

De huidtherapeut

De huidtherapeut legt aan de hand van de huidfoto’s uit hoe het met de huid gaat. Tevens geeft ze tijdens dit consult een persoonlijk advies, zodat we samen doelgericht jouw huid kunnen verbeteren!

Heb jij interesse in een huidscan én persoonlijk huidadvies? Maak dan een afspraak en vraag naar de mogelijkheden.


Ook interessant voor jou

Vitaliteitsscan

Voor zover jij weet ben je goed bezig: je let op je voeding, drinkt veel water én slaapt genoeg. Ook wat betreft huidverzorging doe jij je best. Maar hoe weet je nu écht of jij voldoende doet voor je huid en wat de verbeterpunten zijn?

Lees verder

Ervaringen

Ik ben heel erg blij met de laserbehandelingen die ik heb gehad, en ik raad Medikos van harte aan! Het personeel is top, en de behandelingen zijn uiterst professioneel. Ik heb mijn schaamregio laten ontharen. Dit vond ik vooraf best spannend en ongemakkelijk, maar het personeel heeft mij hier zeer gemakkelijk en uiterst professioneel doorheen geholpen!

- Hanne

Altijd even vriendelijk en ik ga altijd met een tevreden gevoel de deur uit!

- Corrien

Superprofi behandeling & zeer veel aandacht & liefdevolle service & adviezen. Ik doe het normaal met de krachten van de natuur, maar dit keer ook met hulp van Medikos; heel goed bevallen van jullie service op maat & naar mijn wensen in deze. Ongelooflijk wat deze kliniek allemaal kan & doet & zoveel tijd & aandacht geeft. Heel blij met jullie.

- Soes

Je favoriete
producten voor
thuis

We hebben in de webshop al jouw
favoriete producten beschikbaar.
Wil jij gemakkelijk vanuit huis
bestellen? Neem dan een bezoek
aan de webshop.