• plastische chirurgie

Plastische chirurgie

Bij Medikos Huid & Laser Kliniek worden de intake gesprekken voor plastische chirurgie verzorgd cosmetisch arts (lid NVCG) voor bijvoorbeeld ooglidcorrecties, borstvergrotingen en de injectables. De behandelingen worden uitgevoerd door een plastisch chirurg.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Medikos voor een vrijblijvend intake gesprek. Medikos verzorgt tevens de voor– en na behandelingen van de cosmetische ingrepen.

Door de plastisch chirurgen wordt de grootste zorgvuldigheid in acht genomen met betrekking tot veilig en steriel werken. Zowel voor als tijdens de behandeling wordt steeds met u overleg gepleegd zodat een esthetisch verantwoord resultaat wordt geboekt. Voordat met een eventuele behandeling wordt gestart, vindt een vrijblijvend intake-gesprek plaats. Bel of kom langs voor een afspraak of een vrijblijvend intake gesprek.

Lipvergroting

Er kunnen velerlei redenen zijn om vollere lippen te willen. Soms gaat het om een minimale vergroting van de onder en/of de bovenlip en in een ander geval betreft het een modeverschijnsel waarbij het om iets tijdelijks gaat. Afhankelijk van uw wensen wordt dan een blijvend of een tijdelijk materiaal gebruikt.

Prijzen op aanvraag en intake gratis.

Disclaimer
Resultaten kunnen verschillen per persoon en zijn afhankelijk van onder andere leeftijd, huid- en haartype en opbouw van de huid en kunnen daarom niet voor 100% worden gegarandeerd.