pHformula

Wilt u ook snel en effectief uw huid verbeteren?

Medikos introduceert het dermatologische Skin Resurfacing System pHformula.
Een alternatief voor medische, chemische peelings zonder vervelende neveneffecten, zoals verkleuring en gevoeligheid, na de behandeling. pHformula concentreert zich op een reeks huidproblemen, zoals huidveroudering, gevoeligheid, rosacea, acne en hyperpigmentatie.

Deze unieke, wetenschappelijke combinatie van dermatologische ingrediënten, bieden de meest uitgebreide, preventieve en herstellende oplossingen voor vervelende huidproblemen, zonder dat men een medische procedure hoeft te ondergaan.

De behandeling

Gecombineerde zuren worden in lagere concentraties toegepast met als doel de huid zodanig te beïnvloeden dat huidproblemen gestabiliseerd en vernietigd worden. De huid wordt in het algeheel geherstructureerd en gestimuleerd. Collageenactiverende werkstoffen zorgen voor een algehele huidverjonging!Afhankelijk van de kwaliteit van de huid worden de werkstoffen in laagjes aangebracht en ingewerkt. Niet iedere huid is hetzelfde, hiervoor is inzicht en kennis van de huid, maar ook de juiste werkstoffen van uiterst belang.De pre- en post resurfacing producten bereiden de huid voor, optimaliseren en onderhouden de resultaten van de behandeling en garanderen het maximaal haalbare resultaat.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw huid?
Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend consult met onze huidtherapeut voor een persoonlijk plan van aanpak met pHformula!

pHformula beeld web

De behandelingen

pH formula is huidvernieuwend van buiten, probleemoplossend van binnen

Vit C behandeling
– Beautybooster perfect voor trouwdag of feest | € 69,00

C.R. behandeling
– Roodheidsbehandeling | € 69,00

A.G.E. behandeling
– Anti aging behandeling | € 79,00

A.C.N.E. behandeling
– Acne en onzuivere huid | € 79,00

M.E.L.A. behandeling
– Hyperpigmentatie | € 89,00

E.Y.E. + L.I.P. behandeling
– Anti rimpelbehandeling | € 69,00

Inclusief N.E.C.K.
– (hals) behandeling | € 79,00

Rimpelroller (eenmalig) | € 25,00

 

Alle behandelingen dienen in kuurverband gedaan te worden voor het optimale resultaat (behalve de Vit C behandeling). Kuur = minimaal 4 tot maximaal 6 behandelingen, om de 3 weken.

Voor de kuur wordt er twee weken gebruik gemaakt van een serum om de huid voor te bereiden op de behandelingen. Na elke behandeling gebruikt u twee weken een recovery crème.

 

Disclaimer:
Resultaten kunnen verschillen per persoon en zijn afhankelijk van onder andere leeftijd, huid- en haartype en opbouw van de huid en kunnen daarom niet voor 100% worden gegarandeerd.