Over Medikos


Welkom bij Medikos Huid- & Laserkliniek Amersfoort

Medikos is een medisch kosmetisch centrum, opgericht door Yolande Werkman, en is gespecialiseerd in professionele huidtherapie-, huidverjongings-, laserontharings- en schoonheidsbehandelingen. Yolande Werkman, zelf huidtherapeute (lid NVH), heeft haar praktijk opgericht in 1994 en heeft die na jarenlange ervaring uitgebouwd tot een veelzijdige Huid & Laser Kliniek. Het team van Medikos in Amersfoort bestaat uit erkende huidtherapeuten, schoonheidsspecialisten en artsen. Voor een optimaal resultaat biedt Medikos een passende behandeling volgens de laatste inzichten op (para)medisch en kosmetisch gebied met de nieuwste apparatuur.

Medikos

Medikos is een veelzijdige kliniek met specialisaties op zowel (para)medisch als cosmetisch gebied, en opgezet door huidtherapeute Yolande Werkman die tevens schoonheidsspecialiste is. Yolande is een van de eerste huidtherapeuten in Nederland die laserbehandelingen mochten toepassen. Ze volgde de 4-jarige HBO-opleiding voor huidtherapie, is BIG-geregistreerd en tevens aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH).

Medikos is een medisch kosmetisch centrum en bestaat uit een team van artsen, huidtherapeuten (NVH) en schoonheidsspecialisten.

De huidtherapeuten zijn allen aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Behandelingen

Cliënten van Medikos krijgen een behandeling geheel op maat. Dat betekent dat je na een gratis en vrijblijvend intakegesprek, waarin jouw klachten en/of wensen worden geïnventariseerd, een advies krijgt over het behandelplan dat voor jou het meest geschikt is en geheel op jou wordt afgestemd. Elke huid en elke aandoening is weer anders en dient voor een optimaal resultaat op een eigen, specifieke manier behandeld te worden. We nemen rustig de tijd om met de cliënt de verschillende behandelingsmogelijkheden door te nemen.

Bij de kliniek is verder een team van professionals uit verschillende disciplines betrokken, zoals een plastisch chirurg die ook spreekuur houdt. Plastisch chirurgische behandelingen in het ziekenhuis kunnen vanuit Medikos worden begeleid.

Ook schoonheidsbehandelingen, permanente make-up, visagie, manicure en pedicure zijn in deze allround en hoogstaande kliniek mogelijk!

Laserbehandelingen

Medikos is al 3 decennia gespecialiseerd in laserbehandelingen en werkt met verschillende lasers. De diodelaser is een bekende laser die wij inzetten voor het definitief verwijderen van ongewenste beharing. Daarnaast werken wij ook met de Ultra VPL Plus van Energist. Deze 2 systemen zijn een goede combinatie die wij kunnen inzetten voor een optimaal resultaat.

De huidtherapeuten van Medikos:

 • Yolande Werkman
 • Charlotte Hoencamp
 • Krishma Fateh

De schoonheidsspecialiste bij Medikos:

 • Krishma Fateh
 • Stephanie
 • Baothuy

De specialist in permanente make-up bij Medikos:

 • Baothuy

De medisch pedicure bij Medikos:

 • Stephanie
 • Baothuy

De vitaliteitscoach bij Medikos:

 • Jan van Veen

De cosmetisch arts bij Medikos:

 • Dr. Arwind

Ervaringen

Ik ben heel erg blij met de laserbehandelingen die ik heb gehad, en ik raad Medikos van harte aan! Het personeel is top, en de behandelingen zijn uiterst professioneel. Ik heb mijn schaamregio laten ontharen. Dit vond ik vooraf best spannend en ongemakkelijk, maar het personeel heeft mij hier zeer gemakkelijk en uiterst professioneel doorheen geholpen!

- Hanne

Altijd even vriendelijk en ik ga altijd met een tevreden gevoel de deur uit!

- Corrien

Superprofi behandeling & zeer veel aandacht & liefdevolle service & adviezen. Ik doe het normaal met de krachten van de natuur, maar dit keer ook met hulp van Medikos; heel goed bevallen van jullie service op maat & naar mijn wensen in deze. Ongelooflijk wat deze kliniek allemaal kan & doet & zoveel tijd & aandacht geeft. Heel blij met jullie.

- Soes

Je favoriete
producten voor
thuis

We hebben in de webshop al jouw
favoriete producten beschikbaar.
Wil jij gemakkelijk vanuit huis
bestellen? Neem dan een bezoek
aan de webshop.