Huidverjonging

Huidverjonging staat vandaag de dag hoog op het verlanglijstje van elke vrouw. Een strakke huid zonder rimpels is het modebeeld van vandaag. Hierin wordt nog wel eens overdreven als we bijvoorbeeld kijken naar Amerika, daar is het gebruikelijk dat men al van jongs af aan een cosmetische ingreep laat doen. Dat is gelukkig in onze maatschappij een stuk normaler.

Toch is huidverjonging, een strakke huid en strijd tegen rimpels een groot onderwerp van gesprek en de wens van veel vrouwen. Medikos verschaft diverse behandelmethoden voor huidverjonging waarbij per individu gekeken wordt naar de wensen, de behandelmogelijkheden en de haalbare resultaten. We hanteren prijzen die bijna voor iedereeen betaalbaar zijn en worden diverse behandelmethoden eigenlijk steeds meer toegankelijk.

Intakegesprek

Voordat we gaan starten met een behandeling krijgt u altijd een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek. In dit gesprek worden alle aspecten zoals uw huid, behandelmogelijkheden, wensen, contra indicaties en de kosten met u doorgenomen. Wij informeren en adviseren u over alle diverse behandelmogelijkheden. Hierbij beschikt Medikos over de allernieuwste apparatuur en worden de behandelingen uitgevoerd door huidtherapeuten en artsen. In het menu van deze pagina vindt u de informatie over de verschillende behandelmogelijkheden en toepassingen.

 

Disclaimer:
Resultaten kunnen verschillen per persoon en zijn afhankelijk van onder andere leeftijd, huid- en haartype en opbouw van de huid en kunnen daarom niet voor 100% worden gegarandeerd.