Endermologie – LPG

Endermologie heeft betrekking op alles wat zich onderhuids afspeelt, zoals vetophopingen, stoornissen in het bindweefsel en littekenweefselvorming. De endermologie-behandeling maakt korte metten met overtollige vetrolletjes, een verslapte huid en cellulitis. De behandeling is gebaseerd op een diepe, mechanische bindweefselmassage, resulterend in een sterke verbetering van stofwisseling en bloedcirculatie. Vetophopingen nemen hierdoor af en de huid krijgt zijn elasticiteit terug.

Endermologie behandeling met LPG-apparaatendermologie
De behandeling van het LPG-apparaat neemt de huid op en bewerkt deze door een in- en uitrollende beweging. Huidplooien komen daarbij los van hun onderlaag. De rollende en zuigende beweging van de behandelkop stimuleert de bloed- en lymfecirculatie van het lichaam en bevordert de afvoer van afvalstoffen. Aangetoond is dat de behandeling de organische functies herstelt en activeert en dus perfect past in de nieuwe filosofie van genezen c.q. uitvoering van cosmetische correcties, waarbij de voorkeur uitgaat naar natuurlijke oplossingen!

Een goed uitgevoerde endermologie-behandeling doet overigens geen pijn, is veilig en kent onder normale omstandigheden geen bijverschijnselen.

Disclaimer:
Resultaten kunnen verschillen per persoon en zijn afhankelijk van onder andere leeftijd, huid- en haartype en opbouw van de huid en kunnen daarom niet voor 100% worden gegarandeerd.