Huidverjonging

Huidverjonging

Huidverjonging staat vandaag de dag hoog op het verlanglijstje van elke vrouw. Een strakke huid zonder rimpels is het ideaal van vandaag de dag. Hierin wordt nog weleens overdreven als we bijvoorbeeld kijken naar Amerika. Daar is het gebruikelijk dat men al van jongs af aan een cosmetische ingreep laat doen. Dat is in onze maatschappij gelukkig een stuk minder normaal.

Toch zijn huidverjonging, een strakke huid en de strijd tegen rimpels vaak onderwerp van gesprek en de wens van veel vrouwen. Medikos verschaft diverse behandelmethoden voor huidverjonging waarbij per individu gekeken wordt naar de wensen, de behandelmogelijkheden en de haalbare resultaten. We hanteren prijzen die bijna voor iedereen betaalbaar zijn en diverse behandelmethoden worden eigenlijk steeds meer toegankelijk.

De behandelingen voor huidverjonging

  • Fractional CO2-laserbehandeling
  • LED- en PDT-therapie
  • Plasma-ooglift
  • Lipo-laserbehandeling

Intakegesprek

Voordat we gaan starten met een behandeling krijgt u altijd een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek. In dit gesprek worden alle aspecten zoals uw huid, behandelmogelijkheden, wensen, contra-indicaties en de kosten met u doorgenomen. Wij informeren en adviseren u over alle behandelmogelijkheden. Hierbij beschikt Medikos over de allernieuwste apparatuur en de behandelingen worden uitgevoerd door huidtherapeuten en artsen. In het menu van deze pagina vindt u de informatie over de verschillende behandelmogelijkheden en toepassingen.


Ook interessant voor jou

Huidscan

Wat de juiste verzorging is voor jouw huidtype en -conditie, is enorm persoonlijk. Daarom kan het zinvol zijn je te laten informeren door een specialist. Een huidspecialist kan een huidscan uitvoeren om te bekijken welke behandelingen effectief zijn.

Lees verder

Vitaliteitsscan

Voor zover jij weet ben je goed bezig: je let op je voeding, drinkt veel water én slaapt genoeg. Ook wat betreft huidverzorging doe jij je best. Maar hoe weet je nu écht of jij voldoende doet voor je huid en wat de verbeterpunten zijn?

Lees verder

Ervaringen

Ik ben zeer tevreden over de laserbehandeling die ik tot dusver 2 keer heb gehad. Ik heb last van littekens in mijn gelaat en deze zijn al na twee behandelingen aanzienlijk verminderd. De persoonlijke benadering en behandeling van Yolande Werkman zijn zeer prettig en professioneel en bij haar kom ik zeker terug.

- Pleuni

Je favoriete
producten voor
thuis

We hebben in de webshop al jouw
favoriete producten beschikbaar.
Wil jij gemakkelijk vanuit huis
bestellen? Neem dan een bezoek
aan de webshop.